אירועים בבוצ'רי דה ברילוצ'ה
עם השראה מהמטבח הארגנטינאי ואינסוף יצירתיות, בוצ'רי דה ברילוצ'ה גאה להציג תפריט אירועים חוויתי שכולו חגיגת בשרים, יין ושוקולד מעולה.
מאירועים קטנים של 15 איש ועד לאירועים של 100 איש, אנו נדאג לחווית אירוע מרשימה ומוקפדת עד לפרטים הקטנים, עם טאצ' נפלא של מקוריות והרבה אהבה.
כבר בכניסה יקדמו את פניכם בלוקים של שוקולדים ארגנטינאיים, שימתיקו את דרככם לעבר כוסות היין שנמזגות מחבית היין שניצבת בגאווה במסעדה.
האורחים שלכם ייהנו מקונספט קולינרי ייחודי, כאשר צוות הקצבים שלנו יבחר עבורכם מגוון נתחי בשר מובחרים מחדרי היישון שלנו, שיוגשו בגריל הישר לשולחן שלכם.
תסמכו עליהם, הם מבינים דבר או שניים בבשר טוב.
אירועים בבוצ'רי מתאימים לאירועים פרטיים קטנים או אירוח עסקי, עם דגש על שירות יוצא דופן ואווירה מנצחת.
מלאו את הטופס וקבלו הצעת מחיר לאירוע בלתי נשכח!
תפריט אירועים
תפריט 1
295 ₪ לאדם
המנות מוגשות למרכז השולחן לחלוקה
-
אמפנדס
כיסוני בצק עבודת יד ממולאים בבשר בקר, זיתים וביצה קשה. לצד צ'ימיצ'ורי וסלסה קריוז'ה
-
חציל
חציל חרוך על להבה גלויה, שום קונפי, פטרוזיליה וטחינה
-
סלט קיסר
לבבות חסה רומאית, עגבניות שרי תמר, בצל סגול, קרוטונוים ופרמז'ן עם רוטב קיסר
-
קרפצ'יו
פילה בקר נא פרוס דק, גבינת פרמז'ן, בלסמי מצומצם, שמן זית ומיקרו בזיליקום
נתח מיושן מהקצבייה של בוצ'רי, לבחירתו של כל אורח
כל התוספות מוגשות למרכז השולחן
הקינוחים מוגשים למרכז השולחן לחלוקה
לבחירה לכל אורח
תפריט 2
335 ₪ לאדם
המנות מוגשות למרכז השולחן לחלוקה
-
סיגרים עם אסאדו ושקדי עגל
מוגש עם רוטב רומסקו
-
סלט בוראטה
עגבניות שרי צבעוניות, שמן פיסטוק, בזיליקום, פרי העונה, בלסמי מצומצם ומקל פוקצ'ה
-
ניוקי חמאת מרווה
ניוקי טריים בחמאת מרווה, שמנת ויין לבן
-
טרטר פילה בקר
פילה בקר נא קצוץ עם בצלי שאלוט, חרדל דיז'ון, וואסבי, שמן זית, קוביות פלפל אדום, צלפים, על קרפצ'יו אבוקדו (בעונה) וביצת שליו עלומה. מוגש לצד קרוסטינים וקורנישונים
-
פוקצ'ה בתנור אבן
מוגש לצד שמן זית עם בלסמי מצומצם וסלסה קריוז'ה
נתח מיושן מהקצבייה של בוצ'רי, לבחירתו של כל אורח
כל התוספות מוגשות למרכז השולחן
הקינוחים מוגשים למרכז השולחן לחלוקה
לבחירה לכל אורח
תפריט 3
395 ₪ לאדם
המנות מוגשות למרכז השולחן לחלוקה
-
וופל רוסיני
מדליון פילה בקר ומדליון כבד אווז צרובים על וופל בלגי עם ריבת תפוחים, רוטב יין ואבקת סוכר
-
סלט בוראטה
עגבניות שרי צבעוניות, שמן פיסטוק, בזיליקום, פרי העונה, בלסמי מצומצם ומקל פוקצ'ה
-
ניוקי שקדי עגל
ניוקי טריים בחמאה, ציר בקר, שמנת, טימין ושקדי עגל. מוגש עם מח עצם אפוי
-
טרטר פילה בקר
פילה בקר נא קצוץ עם בצלי שאלוט, חרדל דיז'ון, וואסבי, שמן זית, קוביות פלפל אדום, צלפים, על קרפצ'יו אבוקדו (בעונה) וביצת שליו עלומה. מוגש לצד קרוסטינים וקורנישונים