תפריט ערב

ראשונות

מרק היום // 44
שאל את המלֹצר

חציל חרוך // 42
חציל חרוך על להבה גלויה, שום קונפי ופרוסות פרמז'ן

קרפצ'יו פילה בקר // 64
נא פרוס דִק, גבינת פרמז'ן, בלסמי מצומצם, שמן זית ומיקרו בזיליקום

פטה כבדִ עוף // 52
פטה כבדִ עוף, ברנדִי וחמאה. מוגש עם קונפיטורה עונתית וקרוסטינים

פוקצ'ה בתנור אבן // 18
לחם הבית נאפה בתנור אבן. מוגש לצדִ שמן זית עם חומץ בלסמי מצומצם וסלסת קריוז'ה

אמפנדִס // 56
כיסוני בצק עבודִת ידִ ממולאים בבשר בקר, זיתים וביצה קשה. לצדִ צ'ימיצ'ורי וסלסה קריוז'ה

כבדִ אווז בשוקולדִ // 78
כבדִ אווז מונח על עלי קדִאיף, ברוטב ציר בקר שוקולדִ ולימונצ'לו

וופל רוסיני // 86
מדִליון פילה בקר ומדִליון כבדִ אווז צרובים על וופל בלגי עם ריבת תפוחים ויין

טרטר פילה בקר // 64
פילה בקר נא קצוץ עם בצלי שאלוט, חרדִל דִיז'ון, וואסבי, שמן זית, קוביות פלפל אדִום, צלפים, על קרפצ'יו אבוקדִו (בעונה) וביצת שליו עלומה. מוגש לצדִ קרוסטינים וקורנישונים

פויו גאנסו // 62
כבדִ אווז ועלי בייבי תרדִ, עטופים בחזה עוף ועלי פילו. מוגש עם רוטב יין אדִום מצומצם

סלֹט קיסר (עם או בלֹי עוף) // 52/72
נתחי חזה עוף צלויים על לבבות חסה רומאית, עגבניות שרי תמר, בצל סגול, קרוטונים ופרמז'ן רוטב קיסר על בסיס אנשובי

ניוקי בחמאת מרווה // 58
ניוקי טריים בחמאת מרווה, שמנת ויין לבן

ניוקי שקדִי עגל // 68
ניוקי טריים בחמאה, ציר בקר, שמנת, טימין ושקדִי עגל. מוגש עם מח עצם אפוי

עיקריות

אנטריקוט ישראלי
אנטריקוט ארגנטינאי בלאק אנגוס
אנטריקוט בקיצוב אמריקאי
פריים ריב ישראלי
פילה בקר
פורטר האוס
סינטה
נתח קצבים

שקדי עגל
כבד אווז
קציצות טלה
טי בון סטייק
פיקאניה
צלעות טלה
נקניקיות צ'וריסו
נקניקיית רוקפור

אנו בוחרים בקפידִה את נתחי הבשר ממיטב מגדִדי הבקר והטלה בישראל.
אנו עובדִים בעיקר עם נתחים שלֹ פרות מבכירות, המאופיינים ב"שיוש" גבוה וטעמים עשירים.
בנוסף, אנו מציעים בשר מיובא מארגנטינה מפרות מזן בלאק אנגוס המפורסם.
את נתחי הבשר אנו מישנים בשלֹמותם, ועל העצם ככל וניתן, למשך 28-40 ימים במקררי היישון שלנו.
אנו מיישנים בשיטת ה"יישון היבש", אשר מעניקה לבשר רכות וטעמי יישון ייחודִיים.

בכל יום אנו בוחרים את נתחי הבשר שהגיעו לרמת היישון האופטימלית בחדִרי היישון, ומציגים אותם לֹבחירתכם.

עודִ מעט המלצרים ילוו אתכם לקצבייה, בה צוות הקצבים עומדִ לרשותכם בבחירת הנתח המושלם.
נתחי הבשר יוגשו עלֹ פריז'אדִה (גריל ארגנטינאי קטן) לשולֹחן ולצידִם תוספות משתנות וצ'ימיצ'ורי.
מחירי הנתחים מופיעים על גבי לוח גיר בקצבייה, לפי 100 גרם.

לא לשכוח לשאול את הקצב על הנתחים המיוחדִים והספיישלים היום!

קינוחים

גלידות ארגנטינאיות // 12 
במגוון טעמים לפי מתכון אותנטי מברילוצ'ה


לבה של שוקולד // 42

סופלה שוקולד אפוי במקום על בסיס קורנפלור (ללא קמח). מוגש עם כדור גלידת וניל

הבננה של חורחה // 42
בננה עטופה בבצק פילו מוקפצת בחמאה ונאפית בתנור. רוטב דולסה דה לצ'ה וכדור גלידת שוקולד

מגדל ברולה // 42
חצי קפוא, טוויל פילו מסוכר ורוטב פירות יער

צ'ורוס // 42
אצבעות צ'ורוס עטופות בסוכר וקינמון, מוגשות לצד רוטב דולסה דה לצ'ה ורוטב שוקולד חמאה

שתייה קלה

קוקה קולה // 14 
דיאט קולה // 14 
קולה זירו // 14 
ספרייט // 14 
ספרייט זירו // 14 
אשכולית אדומה / לימונדה / תפוזים // 14 

סן בנדטו // 12/26 
סן פלגרינו // 14/28 

קוקטיילים

Fresh Bariloche
ג'ין היימנס, בולס אלדרפלאוור, רוטן מלפפון

Tropical Beam
ג'ים בים, סירופ שקדים, מיץ לימון, תומס הנרי מנגו

Mango Passion
סטולי פרימיום, תומס הנרי מנגו, פסואה

Pink Lychee
סטולי פרימיום, בולס ליצ'י, חמוציות, טוניק

יינות

יין מבעבע ורוזה

פרוסקו אקסטרא דִריי // 34
(בקבוק 200 מ"ל)

עלמא קוראל, דִלתון, ישראל // 145

יין לבן

גוורצטרימנר, שאטו סיינט מישל, ארה”ב // 34/130

פומה בלאן, דִלתון, ישראל // 32/120

מסע ישראלי לבן, ויתקין, ישראלֹ // 42/160

שרדִונה, תשבי, ישראל // 36/136

שאבלי דִומיין דִה מאלאנדִ, צרפת // 220

יין אדום

יין הבית מהחבית – ללא הגבלה // 38 ש"ח לסועד

קברנה סוביניון ופטיט סירה, תשבי, ישראל // 40/152

מסע ישראלי אדִום, ויתקין, ישראל // 42/160

עלמה סקארלט, דִלתון, ישראל // 45/172

מאלבק, קטנה זאפטה, ארגנטינה // 42/160

ריוחה רזרבה, וינייה אלברדִי, ספרדִ // 200