סיפור המסעדה

ברילוצ'ה היא עיירה קטנה ויפיפייה בצפון פטגוניה שבארגנטינה. כלכלתה מבוססת על ארבעה דברים: בשר, יין, שוקולד וגלידות.
וכך קרה ו- "בוצ'רי דה ברילוצ'ה" הביאה אל בירת הקולינריה, תל אביב, את הרביעייה המדוברת.

כבר בכניסה יקדמו את פניכם בלוקים של שוקולדים ארגנטינאיים, שימתיקו את דרככם לעבר כוסות היין שנמזגות מחבית היין שניצבת במסעדה.
לאחר שתתמקמו בחלל הנעים והחמים שעיצבנו עבורכם, תוכלו לגשת לקצביה שלנו – לקבל הסבר מלומד מהקצבים ולהתלבט אלו מבין מגוון הנתחים שלנו תרצו וכמה – עם שומן, או בלי, 200 גרם או 500, מיושן יותר או פחות ועוד ועוד. אתם אלו שבוחרים את שללכם.

אנו מטפלים ומיישנים את מגוון הבשרים בכדי להביאם לרמה האופטימאלית בכל יום, והשילוב בין הידע לביצוע מעניקים הנאה ומושלמת מהבשר.

באגף היין תוכלו להינות מחבית יין הדואגת לתחזק היטב את הקראפים הממוקמים בגאון על השולחנות, מיינות יקב תשבי המשובחים ומיינות נבחרים מאזור מנדוסה שבארגנטינה. כמובן שלא ניתן לכם לסיים את הארוחה מבלי לטעום ממגוון הקינוחים המיוחדים אשר אנו מכינים בקונדיטוריה של המסעדה ומהגלידות המיוצרות על פי מתכונים אותנטיים מברילוצ'ה.

ביקור ב – "בוצ'רי דה ברילוצ'ה" הוא הרבה יותר מארוחה במסעדה!
אנו שואפים להעניק לכל לקוח חוויה כלל חושית של בשר, יין, שוקולד וגלידה בניחוח ואווירה של ברילוצ'ה.